Zašto izabrati FERCAM
Zašto izabrati FERCAM

6 razloga da izaberete FERCAM

Šta nas razlikuje od drugih radnih realnosti? Koje karakteristike najbolje opisuju našu profesionalnu misiju? Čega se nikada nismo mogli odreći? Za one koji se pitaju zašto bi trebali da se pridruže kompaniji FERCAM, imamo 6 odličnih razloga

Kompetentnost

Svojim klijentima nudimo sveobuhvatne logističke usluge, od punog utovara do zbirnog transporta, preko ugovorene logistike, slanja pomorskim i vazdušnim putem, selidbi, sajmova i još mnogo toga. Naša kompanija nudi mnoge mogućnosti za učenje, specijalizaciju i poređenje onima koji se odluče da se pridruže našem timu.

Kvalitet

Naš primarni cilj je pružanje najkvalitetnijih usluga našim klijentima, a mi se trudimo da svaki korak procesa zadovolji naše zajedničke standarde. Ako se ne bojite izazova i nalazite zadovoljstvo u dobro obavljenom poslu, FERCAM je pravi izbor za vas.

Tehnologija

Verujemo da je ulaganje u efikasne i najsavremenije tehnologije adut logističke kompanije. Informatika, automatizacija, agilni procesi, stalna modernizacija, digitalizacija: FERCAM se stalno razvija.

Održivost

Svesni smo da transportni sektor ima uticaj na životnu sredinu. Aktivno smo posvećeni pronalaženju zaštitnih i ekoloških rešenja, jer nam je zaista stalo do zaštite životne sredine. 

Rast

Promovisanje razvoja ljudi je od najveće važnosti, jer kako rastu, čine da kompanija raste. Ovaj virtuozni krug podržavamo strukturiranim kursevima i namenskom obukom, prilagođenom potrebama svakog zaposlenog/pojedinca.

Sigurnost

Za robu koju transportujemo i za one koji rade sa nama, želimo da garantujemo poštovanje zdravlja i bezbednosti, uvek i u svakom slučaju. Iz tog razloga periodično vršimo revizije i stvorili smo interne strukture usmerene na maksimalnu zaštitu ovih aspekata. Sa kompanijom FERCAM nema razloga za brigu.