Prevoz LTL delimičnog tereta
Prevoz LTL delimičnog tereta
Prevoz LTL delimičnog tereta

Nacionalni i međunarodni prevoz LTL (manje od tovara kamiona)

Sigurna, efikasna i brza usluga za transport delimičnih LTL pošiljki u Italiji i Evropi

Pošiljke paleta, malih mašina i opreme u Italiji i inostranstvu, s pouzdanom i zagarantovanom uslugom

Naš tim stručnjaka osigurava pažljivo planiranje i brzo upravljanje vašim transportnim potrebama za LTL. Uslugom otpreme delimičnih tereta i lotova (LTL), FERCAM odgovara na potrebe kompaniji koje treba da otpreme manje količine od FTL prevoza, tj. punog tereta.

Nudimo uslugu direktnog preuzimanja i dostave serija robe, bez pretovara ili prenosa u skladište pri polasku i dolasku, u korist sigurnosti transportovanog proizvoda i omogućujući skraćenje vremena isporuke, kako za prevoz u Italiji i u Evropi.

Za posebne potrebe, kao što je "AOG" (vazduhoplov na zemlji) ili rizik od zaustavljanja proizvodne linije zbog nedostatka proizvoda ili rezervnih delova, nudimo mogućnost brze isporuke: zahvaljujući jedinici "vagoni za paniku" (kombi vozila ili vozila sa ceradom), robu preuzimamo u roku od 2 sata i isporučujemo u strogo vreme potrebno za prenos.

Prednosti drumskog prevoza FERCAM

Nudimo vam i:

Carinska pomoć
Naše stručno i obučeno osoblje može vam pomoći u upravljanju carinskim i poreznim praksama, stavljajući na raspolaganje i svoja carinska i porezna skladišta, dopušćajući obustavu PDV-a do stvarnog stavljanja proizvoda na tržište. Saznaj više

Kontaktirajte nas za LTL uslugu prevoza

Podaci o kompaniji