Transportet LTL me ngarkesë të pjesshme - FERCAM
Transportet LTL me ngarkesë të pjesshme - FERCAM
Transportet LTL me ngarkesë të pjesshme

Transporte kombëtare dhe ndërkombëtare LTL (më pak se një ngarkesë kamioni)

Shërbimi i sigurt, efikas dhe i shpejtë për transportin e dërgesave të pjesshme LTL në Itali dhe Evropë

Dërgesa në paleta, makineri dhe pajisje të vogla në Itali dhe jashtë, me një shërbim të besueshëm dhe të garantuar

Ekipi ynë i ekspertëve garanton planifikimin e kujdesshëm dhe menaxhimin e shpejtë të nevojave tuaja të transportit LTL. Me shërbimin e dërgesave të ngarkesave të pjesshme dhe loteve (LTL), FERCAM i përgjigjet nevojave të kompanive që kanë nevojë të dërgojnë sasi më të vogla në raport me një transport FTL, ose ngarkesë të plotë.

Ofrojmë një shërbim tërheqjeje dhe dorëzimi të drejtpërdrejtë të mallit, pa dërgesa të ndërmjetme apo kalime në magazina në vajtje dhe ardhje, me gjithë përparësinë e sigurisë së produktit të transportuar dhe duke mundësuar reduktimin e kohëve të dorëzimit, si për transportin në Itali, ashtu edhe për atë në Evropë.

Për nevoja specifike, si “AOG” (avion në tokë) ose rrezik i ndalimit të linjës së prodhimit prej mungesës së produkteve ose pjesëve të këmbimit, ofrojmë mundësi dorëzimesh ekspres: falë njësive “panic wagons” (mjete furgonë ose me rimorkio të mbuluar), e tërheqim mallin tuaj brenda 2 orësh dhe e dorëzojmë në kohën më të shkurtër të nevojshme për transferimin.

Përparësitë e transportit rrugor të FERCAM

Gjej filialin më të afërt
Zgjidh shërbimin e dëshiruar dhe qytetin, për të gjetur filialin më të afërt
loading...

Na kontakto për shërbimin e transportit LTL

Të dhëna për kompaninë