FERCAM Logistics & Transport: partneri i specializuar në shumë fusha, për zinxhirin tuaj të furnizimit

Falë 5 divizioneve të specializuara, formojmë një shërbim logjistik të plotë: menaxhojmë në mënyrë efikase çdo fazë të zinxhirit tuaj të furnizimit, nga hyrja e mallit deri në dorëzim.
Në secilën nga veprimtaritë tona, kujdesemi gjithmonë për mjedisin dhe jemi në kërkim të vazhdueshëm të instrumenteve novatore dhe teknologjive të reja për përmirësimin e shërbimit tonë, në një optikë zhvillimi të ndërgjegjshëm për mjedisin.
Gjej filialin më të afërt
Zgjidh shërbimin e dëshiruar dhe qytetin, për të gjetur filialin më të afërt
loading...

Zbulo më shumë rreth FERCAM

Lajmet tona