Puno me ne - FERCAM
Puno me ne - FERCAM
Puno me ne

Karriera në FERCAM

Mirë se vini në faqen “Puno me ne” të FERCAM! Na vjen mirë që doni të mësoni më shumë rreth botës së FERCAM dhe se ç’do të thotë të punosh në një kompani biznesi familjar por ndërkombëtare.

Pikat tona të forta përmblidhen në 6 fjalë kyçe: kompetencë, cilësi, teknologji, ekologji, siguri, rritje. Jemi krenarë për kulturën që ndajmë, vlerat dhe misionin tonë.

Çfarë na dallon nga të tjerët?

FERCAM është një kompani ndërkombëtare dhe e strukturuar, por njëkohësisht fleksibël dhe dinamike, e aftë për t’iu përshtatur nevojave të ndryshueshme të tregut. Nga viti 1949 nuk kemi reshtur së rrituri, por shpirti ynë mbetet ai i një kompanie familjare, në të cilën punojnë njerëz mbi të gjitha. Besojmë fort se caktimi i personit të duhur në pozicionin e duhur është çelësi i suksesit tonë sot dhe nesër.
Puno me ne FERCAM

Çfarë do të gjesh në FERCAM?

  • Një kompani shumëkombëshe avangardë
  • Një mjedis pune familjar por sfidues
  • Mundësi rritjeje dhe zhvillimi
  • Momente ku ndajmë së bashku dhe evente 
  • Një plan integrimi i dedikuar
  • Marrëveshje dhe zbritje të rezervuara