Transportet me ngarkesë të plotë (FTL) - FERCAM
Transportet me ngarkesë të plotë (FTL) - FERCAM
Transportet me ngarkesë të plotë (FTL)

Transportet ndërkombëtare dhe kombëtare TFL

Për dërgesat tuaja ndërkombëtare dhe kombëtare, FERCAM plotëson çdo nevojë

Të gjitha zgjidhjet për transportin e mallrave tuaja në rrugë, me ngarkesë të plotë

Për transportin e mallrave tuaja në Itali dhe jashtë shtetit, besojini përvojës së gjatë të FERCAM në sektorin e transporteve FTL (ngarkesë e plotë kamioni). Profesionistët tanë të specializuar kujdesen për çdo fazë të transportit, duke ju ofruar një shërbim të lartë cilësie dhe asistencë të përpiktë, duke ju garantuar gjithmonë siguri maksimale dhe gjurmueshmërinë e vazhdueshme të mallrave.

Përparësitë e transportit rrugor të FERCAM

Ofrojmë edhe:

Transporte nga dhe drejt vendeve të mëposhtme
  • Evropë
  • Rusi
  • Kaukaz
  • Azi Qendrore
  • Lindje e Mesme
Shërbime për menaxhimin e logjistikës me “kohë kritike”
  • Dorëzim ekspres me dy shoferë në bord
  • Planifikim i transporteve me prenotim “në kohë”
  • Dorëzim i planifikuar për montim makinerish komplekse dhe duke respektuar afatet e skuadrave të montimit
Transporte me kontroll të temperaturës
FERCAM ofron një shërbim transporti me ngarkesë të plotë për produkte ushqimore ose jo, me kontroll të temperaturës. 

Ofrojmë shërbim për vendet e mëposhtme: Evropë, Rusi, Kaukaz, Azi Qendrore, Lindje e Mesme

europa ftl fercam

Na kontakto për shërbimin e transportit FTL

Të dhëna për kompaninë