I.T. Rešenja
I.T. Rešenja
I.T. Rešenja

I.T. Rešenja

Informaciona tehnologija kao konkurentska prednost
FERCAM ima interno razvijeno i inovativno odeljenje informacionih tehnologija, koje direktno prati tehnološko i aplikativno polje. To nam omogućava da ponudimo pravovremenu, najsavremeniju uslugu i da Vam damo garanciju za kvalitetnu uslugu. Zahvaljujući najnovijoj generaciji tehnološke infrastrukture i specijalizovanog softvera za upravljanje za svako poslovanje, nudimo pouzdanu i sigurnu uslugu koja nam omogućava da pratimo robu u svim fazama lanca snabdevanja, od preuzimanja do isporuke do krajnjeg kupca.

In-house razvoj

Kroz interne razvojne grupe, možemo ponuditi vertikalne usluge podrške aplikacijama koje mogu zadovoljiti potrebe svakog određenog kupca. Među najvažnijim vlasničkim platformama imamo B2B portal: portal namenjen klijentima kompanije FERCAM koji omogućava, uz jedno prijavljivanje, pristup svim korisnim aplikacijama i upravljanje njihovim aktivnostima zajedno sa kompanijom FERCAM: praćenje, fakturisanje i samooznačavanje, upravljanje sakupljanjem robe i još mnogo toga.

Sistemi za nadzor

Naši sistemi za kontinuirano praćenje događaja u lancu snabdevanja, integrisani sa višekanalnim sistemima za detekciju i obaveštavanje, omogućavaju preglednost i potpunu kontrolu statusa usluge, u bilo kom trenutku.

Napredno praćenje i praćenje za sledljivost robe, pruža informacije na mreži POD (dokaz o isporuci)
FERCAM Mobile: Naši vozači, opremljeni namenskim uređajima, koriste aplikaciju FERCAM Mobile koja Vam, povezana sa našim sistemima upravljanja, omogućava upravljanje svim narudžbinama, isporukama i preuzimanjem, uz automatsko slanje dokaza o isporuci (POD) koji su odmah dostupni našim kupcima. 

EDI (elektronska razmena podataka)

EDI omogućava korisniku da se poveže sa FERCAM-om na jednostavan i siguran način za automatsku razmenu informacija i dokumenata. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u upotrebi EDI tehnologije i svom specijalizovanom osoblju, FERCAM je danas svakodnevno povezan sa više od 700 korisnika svojih transportnih usluga, a svakodnevno obrađuje više od 100.000 elektronskih transakcija. Samo u 2021. godini bilo je 259 novih kupaca integriranih putem EDI -a.